Zwangerschapsmassage

Van harte gefeliciteerd!

Van Harte Gefeliciteerd met je zwangerschap!
Geniet van deze bijzondere tijd.
Nu is het echt tijd om aan jezelf te denken. Als je zwanger bent heeft je lichaam op tijd rust nodig om te herstellen. Graag help ik jou mee om die rust te vinden door middel van een zwangerschapsmassage. Een zwangerschap brengt al genoeg veranderingen en drukte met zich mee. Ik help je graag deze even achter je te kunnen laten en je laten genieten van het moment. Tijdens de massage besteed ik extra aandacht aan de punten die tijdens de zwangerschap worden belast. Maar natuurlijk vergeet ik ook de andere delen van je lichaam niet. Als je specifieke wensen hebt (want elke zwangerschap is weer anders), dan pas ik graag de zwangerschapsmassage aan jouw situatie aan.

De massage zelf

Ik voer de massage op een zachte- en rustige manier uit om te veel stimulatie van de bloedsomloop en hormoonsysteem te voorkomen. Ook houd ik rekening met het vermijden van bepaalde drukpunten tijdens je zwangerschap. Na de massage ben je lekker ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.

Wat is het toch mooi om even stilstaan bij het kindje in je buik. Als je ontspannen bent werkt dit door naar het ongeboren kindje.

Voordelen

De voordelen van een zwangerschapsmassage:

Betere nachtrust
Zwangere vrouwen die regelmatig een massage krijgen slapen beter, en dat is goed voor je algemene welzijn tijdens de zwangerschap.

Je stress-niveau daalt
Een massage heeft een gunstig effect voor zwangere vrouwen met (langdurige) stress. Zeker als je je vaker laat masseren, kun je het ontspannen gevoel steeds beter vasthouden.

Verlichting van de pijn
Je kunt tijdens een zwangerschap last krijgen in het bekken-rug-nek en schoudergebied. Ook is het vocht vasthouden een bekend verschijnsel bij zwangere vrouwen. Krampen in de benen en dan specifiek in de kuiten komen ook erg vaak voor. Een massage kan dan uitstekende verlichting bieden, vooral als je het regelmatig doet.

Je krijgt rust in je hoofd en in je lijf
Tijdens de massage ontspan je op een diep niveau. Je lichaam schakelt om van haast naar rust.

Verbeterde bloedcirculatie
Tijdens een massage verbetert je bloedcirculatie en lymfenstelsel, waardoor je afvalstoffen beter kwijt kunt.

Kosteloos annuleren en goed om te weten

Goed om te weten
Zwangerschapsmassage is mogelijk vanaf 3 maanden zwangerschap en is geschikt voor vrouwen met een gezonde zwangerschap. Je kunt je laten masseren tot aan de bevalling. Je buik wordt niet gemasseerd, tenzij je dit graag wilt.

PS: Je mag een zwangerschapsmassage altijd kosteloos annuleren.
Dus wordt je baby eerder geboren of voel je je niet goed genoeg om naar de praktijk te komen? Laat het even weten, dan worden er geen kosten in rekening gebracht.