Hoofdpijnmassage

Heeft u regelmatig last van hoofdpijn? U bent niet de enige. In Nederland hebben 3,5 miljoen mensen regelmatig hoofdpijn. Dit helpt, klik hieronder!

Guasha massage

Gua betekent schrapen of wrijven. Sha betekent roodachtig, verkleuring of ophoping. Kortom betekend Guasha de ziekte uit het lichaam schrapen. Wil je meer weten? Klik dan hieronder!

Hydromed massage

Het unieke van deze massage is dat u warm en comfortabel op een Hydromed warmwaterkussen ligt.
Geschikt voor iedereen maar zeker ideaal voor zwangere vrouwen, mensen met reuma of fibromyalgie of mensen die moeite hebben op de buik te liggen. Een Hydromed massage kan in veel gevallen effectiever zijn dan een traditionele massage. Meer weten? Klik hieronder!

Reuma en - fibromyalgiemassage

Wist u dat? Elke dag krijgen 700 mensen de diagnose reuma en in totaal kampen 2 miljoen Nederlanders met een vorm van reuma. Dat is 1 op de 9 Nederlanders. U kent waarschijnlijk iemand met reuma of fibromyalgie. Of u hebt het misschien zelf. Herkent u dit? Klik hieronder!

Zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Zwanger zijn is een bijzondere en spannende ervaring, zeker als het de eerste keer is. Gun jezelf daarom een heerlijke zwangerschapsmassage! Waarom juist een massage? Klik hieronder!

Magneetmassage

Benieuwd naar wat een magneetmassage voor je kan doen? Klik hieronder!

Kindermassage

Een kind krijgt elke dag veel indrukken te verwerken. Stel je voor hoe moeilijk het voor een kind is om dit allemaal een plaats te kunnen geven. Wat zou het toch fijn zijn als kinderen deze indrukken van een normale dag los laten, beter slapen en eventueel klachten als onrust, bedplassen en nervositeit sterk verminderen. Hoe? Door gewoon op een zachte en ontspannende manier het kind te masseren. Een regelmatige kindermassage zorgt ervoor dat het kind zich veiliger en meer geaccepteerd gaat voelen. Voor meer informatie klik hieronder.

Ontspanningsmassage

Last van een gehaast of opgejaagd gevoel? Of gewoon toe aan een ontspanningsmassage? Klik hieronder!

Psoas massage

De psoas is de spier waardoor jij je heup kunt bewegen en je houding kunt stabiliseren.
Het is dus een belangrijke verbindende spier.
Typische klachten voor de psoas kunnen variëren van buikpijn, lage rugpijn, pijn in de lies of heup, een geblokkeerde ademhaling en een verstoorde houding. Benieuwd? Klik hieronder!

Cuppingmassage

Cupping is een behandelwijze die duizenden jaren oud is. Cupping dringt diep door tot in de bindweefsellaag, dat zich om spieren en gewrichten bevindt. Benieuwd wat dit voor u kan betekenen? Klik hieronder!