Ontspanningsmassage

Last van een gehaast of opgejaagd gevoel? Of gewoon toe aan een ontspanningsmassage? Klik hieronder!

Magneetmassage

Benieuwd naar wat een magneetmassage voor je kan doen? Klik hieronder!

Sportmassage

Een sportmassage is een stimulerende massage die het herstel van de spieren bevordert. 

Een sportmassage is dus niet alleen voor sporters! Vermoeidheid, stress en/of overbelasting kunnen bij iedereen klachten aan de spieren veroorzaken. Een sportmassage biedt dan uitkomst en ontspanning! Klik hieronder!

Cuppingmassage

Cupping is een behandelwijze die duizenden jaren oud is. Cupping dringt diep door tot in de bindweefsellaag, dat zich om spieren en gewrichten bevindt. Benieuwd wat dit voor u kan betekenen? Klik hieronder!

Hoofdpijnmassage

Heeft u regelmatig last van hoofdpijn? U bent niet de enige. In Nederland hebben 3,5 miljoen mensen regelmatig hoofdpijn. Dit helpt, klik hieronder!

Bamboemassage

Bij deze vorm van massage worden de zenuwuiteinden gestimuleerd en dit leidt tot meer zuurstof in het bloed. Meer informatie nodig? Klik hieronder!

Zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Zwanger zijn is een bijzondere en spannende ervaring, zeker als het de eerste keer is. Gun jezelf daarom een heerlijke zwangerschapsmassage! Waarom juist een massage? Klik hieronder!

Triggerpointmassage

Triggerpoints zijn lokale verkrampingen in spieren waar als gevolg van een gebrek aan doorbloeding en zuurstof een overgevoelige plek ontstaat. In actieve staat veroorzaken triggerpoints pijn. Deze pijn kan lokaal zijn of uitstralen naar andere delen van het lichaam. Triggerpoints zijn een bron van onbegrepen of langdurige pijn. Benieuwd hoe dit verholpen kan worden bij u? Klik hieronder!

Kindermassage

Een kind krijgt elke dag veel indrukken te verwerken. Stel je voor hoe moeilijk het voor een kind is om dit allemaal een plaats te kunnen geven. Wat zou het toch fijn zijn als kinderen deze indrukken van een normale dag los laten, beter slapen en eventueel klachten als onrust, bedplassen en nervositeit sterk verminderen. Hoe? Door gewoon op een zachte en ontspannende manier het kind te masseren. Een regelmatige kindermassage zorgt ervoor dat het kind zich veiliger en meer geaccepteerd gaat voelen. Voor meer informatie klik hieronder.

Guasha massage

Gua betekent schrapen of wrijven. Sha betekent roodachtig, verkleuring of ophoping. Kortom betekend Guasha de ziekte uit het lichaam schrapen. 
Wil je meer weten? Klik dan hieronder!