Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage op de huid, waarbij een warme massageolie wordt gebruikt. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Door het masseren van het lichaam verdwijnen spierspanningen en de energie neemt toe. Er ontstaat een gevoel van heerlijk welbehagen alsof alle zorgen voor even niet bestaan. Na de massage voel je je verkwikt en ontspannen.

Wat doet een ontspanningsmassage voor u?

Een ontspanningsmassage is ontspannend voor lichaam en geest. Heerlijk als u het druk heeft of erg gespannen bent. Na een massage voelt u zich helderder en fitter. Door massage van de huid krijgt men een betere doorbloeding. De perfecte manier om bij stress te ontspannen!

Welke reacties kun je verwachten?

Tijdens de massage wordt de bloedsomloop en de lymfestroom gestimuleerd. De stofwisseling en de vochthuishouding worden beïnvloed. Het is heel goed mogelijk dat u na de massage veel naar het toilet moet. Ontspanningsmassage heeft: een pijn verminderende werking, een stimulerende of juist rustgevende invloed op ons meridiaansysteem, invloed op de spanning van weefsel, spieren, organen en invloed op onze lichaamstemperatuur. Door het masseren van het lichaam verdwijnen spierspanningen en neemt de energie toe. Na de massage voelt u zich weer fris en ontspannen!

Voor wie is deze massage geschikt?

Op vrijwel ieder gezond mens kan deze massage toegepast worden!

Neem snel contact op met mij.