Sportmassage

Sportmassage

Een sportmassage is een stevige, stimulerende massage die het herstel van de spieren bevordert. Een sportmassage is dus niet alleen voor sporters! Vermoeidheid, stress en/of overbelasting kunnen bij iedereen klachten aan de spieren veroorzaken. Een sportmassage biedt dan uitkomst en ontspanning! 

Deze diepe vorm van masseren is gericht op het optimaal stimuleren van de doorbloeding van je spieren. Hierdoor is je lichaam in staat om afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. Ze herstellen dan sneller en voelen soepeler aan. Je voelt
je ontspannen en fitter. 
Een sportmassage draagt tevens bij aan het voorkomen van blessures.

 

Tips voor bij een sportmassage

Wanneer je voor een sportmassage kiest is het belangrijk daarna veel water te drinken.  Alle opgehoopte afvalstoffen komen namelijk vrij door de massage en deze moeten worden afgevoerd. 

Het kan ook zijn dat de pijn in bepaalde spieren eerst wat heviger wordt, om vervolgens af te nemen. Vertrouwen in het proces is belangrijk, zeker als u een blessure heeft.

Geschikt voor

Een sportmassage is geschikt voor bijna iedereen. Vooral voor stramme spieren is dit de ideale massage. Tot slot is het niet verstandig om voor een sportmassage te kiezen bij: